1ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού |«Αθανάσιος Ακρίδας»

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ :
1ου Ημιμαραθώνιου Σπερχειού

«Αθανάσιος Ακρίδας»
ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού, «Αθανάσιος Ακρίδας» πού διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Άθλος Ρούμελης με τη στήριξη του Συλλόγου Δρομέων Φθιώτιδος «Τραχίνα», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016  στην  Σπερχειάδα, προς τιμήν του μεγάλου ευεργέτη  της πόλης Αθανάσιου Ακρίδα.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος 192 δρομείς κάθε ηλικίας απ’όλη την Ελλάδα οι οποίοι διήνυσαν 21,5 χιλιομετρα ξεκινώντας από την Κεντρική Πλατεία της Σπερχειάδας και τερματίζοντας σε αυτήν. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά μετάλλεια ενώ στους τρεις πρώτους αθλητές ανά κατηγορία απονεμήθηκαν έπαθλα, στη τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε δίπλα στην προτομή του αείμνηστου ευεργέτη της Σπερχειάδας  Αθανασίου Ακρίδα.

Εκτός απ τον Ημιμαραθώνιο, διεξήχθη και αγώνας δρόμου για τα μικρά παιδιά που διήνυσαν απόσταση 1,1 χιλιομέτρου με συμμετοχή  61 μικρών  αθλητών.

Με τη λήξη της διοργάνωσης, που έγινε δεκτή με θέρμη και ενθουσιασμό τόσο από τους αθλητές όσο και την τοπική κοινωνία, η οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσε ότι ο αγώνας θα γίνει θεσμός και θα διεξάγεται κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου εδραιώνοντας τη δρομική δραστηριότητα στη Δυτική Φθιώτιδα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και σε όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση μιας απαιτητικής διοργάνωσης, εθελοντές, σύλλογοι και χορηγοί! Σας ευχαριστουμε όλους! 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα στη σελίδα του αγώνα στο facebook:

Και του χρόνου!