2ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού |«Αθανάσιος Ακρίδας» 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ:
2ου Ημιμαραθώνιου Σπερχειού

«Αθανάσιος Ακρίδας»
ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού, «Αθανάσιος Ακρίδας» που διοργάνωσε ο Ποδηλατικός Άθλος Ρούμελης με τη στήριξη του Συλλόγου Δρομέων Φθιώτιδος «Τραχίνα» και του Δήμου Μακρακώμης, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 05 Μαρτίου 2017  στην  Σπερχειάδα, προς τιμήν του μεγάλου ευεργέτη  της πόλης Αθανάσιου Ακρίδα.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η διοργάνωση έγινε δεκτή με θέρμη και ενθουσιασμό τόσο από τους αθλητές όσο και την τοπική κοινωνία και μετατρέπεται σε έναν ολοκληρωμένο ετήσιο θεσμό, εδραιώνοντας τη δρομική δραστηριότητα στη Δυτική Φθιώτιδα.

Όπως και πέρυσι δρομείς όλων των ηλικιών απ΄όλη την Ελλάδα, έφτασαν στη Σπερχειάδα για να διανύσουν 21,1 χλμ ενώ επίσης για πρώτη φορά φέτος εντάχθηκε και νέος αγώνας απόστασης 5 χλμ, που είχε εξίσου μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικά μετάλλια, ενώ στους τρεις πρώτους αθλητές ανά κατηγορία απονεμήθηκαν έπαθλα, στη τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε δίπλα στην προτομή του αείμνηστου ευεργέτη της Σπερχειάδας  Αθανασίου Ακρίδα.

Παράλληλα διεξήχθει αγώνας δρόμου για μικρά παιδιά, που διήνυσαν απόσταση 1,1 χιλιομέτρου, με τη συμμετοχή των μικρών  αθλητών να κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά και να αποδίδει ξεκάθαρα τους στόχους της διοργάνωσης, την γνωριμία των νέων με τον αθλητισμό και την προβολή των αξιών μέσα από την ευγενή άμιλλα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και σε όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση μιας απαιτητικής διοργάνωσης, εθελοντές, σύλλογοι και χορηγοί!

Σας ευχαριστουμε όλους! 

 Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ημιμαραθώνιου «Αθανάσιος Ακρίδας» εδώ
και του αγώνα «Καλύβα Στεφανή» εδώ

Και του χρόνου!