ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 3ου ΑΘΛΟΥ!

Ο Ποδηλατικός Άθλος στα Βουνά της Ρούμελης επιστρέφει για τρίτη χρονιά, διατηρώντας τα βασικά χαρακτηριστικά του- δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και οι ποδηλάτες δεν επιβαρύνονται με κόστος συμμετοχής-  και υποσχόμενος τη διεξαγωγή μίας άρτιας αθλητικής διοργάνωσης που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των ποδηλατών μέσα από την εξερεύνηση πανέμορφων περιοχών!
Οι έννοιες του Αθλητισμού, του Εθελοντισμού και της Χορηγίας οδήγησαν σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά των διαδρομών, στην επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων και βασικό μέλημα της Οργανωτικής Επιτροπής είναι να διατηρηθεί το πνεύμα του Άθλου, που στηρίζεται σε αυτούς τους πυλώνες.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Ποδηλατικού Άθλου στα Βουνά της Ρούμελης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του 3ου Ποδηλατικού Άθλου στα Βουνά της Ρούμελης!

4-5-6 & 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η διαδρομή και λεπτομέρειες για τον 3ο Ποδηλατικό άθλο θα ανακοινωθούν σε ανοικτή εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας σύντομα.

Ετοιμαστείτε για τον 3ο Ποδηλατικό Άθλο στα Βουνά της Ρούμελης!

Η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την ανακοίνωση των ημερομηνιών διεξαγωγής του 3ου Άθλου! Η προετοιμασία ξεκινά!

Η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την ανακοίνωση των ημερομηνιών διεξαγωγής του 3ου Άθλου! Η προετοιμασία ξεκινά!

podilatikos athlos 3