Στην τελική ευθεία για τον 3ο Ποδηλατικό Άθλο στα βουνά της Ρούμελης…

Αγαπητοί ποδηλάτες/-ισσες,

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία! Διοργανωτές, εθελοντές και χορηγοί βρίσκονται επί ποδός για να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες που έχουν δημιουργήσει οι προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις! Παρά τις δυσκολίες της εποχής,  ο άθλος συνεχίζει την πορεία του γιατί αγαπήθηκε τόσο από τους ποδηλάτες όσο και από τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας!

Είμαστε έτοιμοι για τον 3ο …και καλύτερο Ποδηλατικό Άθλο στα βουνά της Ρούμελης!!

Η διαδικασία συμμετοχής ολοκληρώθηκε. Οι συμμετέχοντες έχουν ήδη λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης ή ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς από τους διοργανωτές.

Με χαρά σας περιμένουμε στη Σπερχειάδα την Παρασκευή 04 Σεπτεμβρίου, ώρα 8.00 π.μ.  Η συγκέντρωση θα γίνει στο 1ο δημοτικό σχολείο Σπερχειάδας, δίπλα στο αστυνομικό τμήμα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό και είδη πρώτης ανάγκης για να ανταπεξέλθετε στις συνθήκες της διοργάνωσης και στις 3 διανυκτερεύσεις (όπως αντίσκηνο, υπνόσακο, κράνος, σφυρίχτρα, γυαλιά ηλίου, καπέλο, αντηλιακό, αντιανεμικό, φακό κ.ά) και τα κατάλληλα είδη ρουχισμού και υποδήματα. Φέτος καλείστε να προσθέσετε στις αποσκευές σας και το μαγιό σας για να απολαύσετε τα Λουτρά της Παλαιοβράχας!

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, στο email podilatikosathlosroumelis@gmail.com  ή τηλεφωνικώς  6972261509 (Κατσίκας Γιάννης)

Ανυπομονούμε όλοι για τον 3ο Ποδηλατικό Άθλο στα βουνά της Ρούμελης!! 

Να ανταμώσουμε με τους «παλιούς», να γνωρίσουμε τους «νέους» και να μοιραστούμε μία μοναδική εμπειρία!!