ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 4ΟΥ ΑΘΛΟΥ!

Ο Ποδηλατικός Άθλος στα Βουνά της Ρούμελης αναδεικνύεται σε μια σταθερή αθλητική γιορτή για την ορεινή ποδηλασία! Το ραντεβού είχε ήδη δοθεί με τη λήξη του 3ου άθλου… αθλητές και συντελεστές που έζησαν τη μαγεία των προηγούμενων διοργανώσεων ανυπομονούν για τον 4ο !

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ποδηλατικού Άθλου στα Βουνά της Ρούμελης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του 4ου Ποδηλατικού Άθλου στα Βουνά της Ρούμελης!

1-2-3 & 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Οι έννοιες του Αθλητισμού, του Εθελοντισμού και της Χορηγίας οδήγησαν σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά των διαδρομών, στην επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων και βασικό μέλημα της Οργανωτικής Επιτροπής είναι να διατηρηθεί το πνεύμα του Άθλου, που στηρίζεται σε αυτούς τους πυλώνες.

Ο 4ος άθλος διατηρεί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προηγούμενων διοργανωσεων, δηλ. δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και οι ποδηλάτες δεν επιβαρύνονται με κόστος συμμετοχής !

Έτσι λοιπόν η προετοιμασία του 4ου Άθλου ξεκινά με σκοπό τη διεξαγωγή μίας άρτιας αθλητικής διοργάνωσης που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των συμμετεχόντων και θα προσφέρει νέες αξέχαστες εμπειρίες συντροφικότητας και εξερεύνησης πανέμορφων περιοχών!

Ετοιμαστείτε για τον 4ο Ποδηλατικό Άθλο στα Βουνά της Ρούμελης και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή και το πρόγραμμα του άθλου!