4η ΜΕΡΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ του 4ου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΟΥ ΡΟΥΜΕΛΗΣ

Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΧΩΡΙΟΥ – ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ: 56 km

ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: + 1516 / – 2330 m

Η τέταρτη και τελευταία μέρα του άθλου ξεκινάει από τον Προφήτη Ηλία! Με τις καλύτερες εντυπώσεις, που θα γίνουν αξέχαστες αναμνήσεις, ποδηλάτες και εθελοντές αποχαιρετάμε τον όμορφο αυτό τόπο με τους φιλόξενους ανθρώπους και ανανεώνουμε το ραντεβού για τους άθλους που θα ακολουθήσουν! 

1η στάση | Αργύρια & Κολοκυθιά:

Μικρή στάση έξω από τα χωριά Αργύρια και Κολοκυθιά για λίγο νερό ! Ο δρόμος μπροστά μας μακρύς, τα χιλιόμετρα των προηγούμενων ημερών μας «βαραίνουν» αλλά οι αξέχαστες εμπειρίες συναγωνισμού και φιλοξενίας, μας δίνουν δύναμη για την ολοκλήρωση ενός ακόμα άθλου!!

2η στάση | Μάρμαρα :

Στην πλατεία των Μαρμάρων μας υποδέχτηκε ο Γιώργος Μανίτας Προεδρος του Συλλογου και διαρκής συνοδός μας στον Άθλο, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Πάνος Καραγεώργος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ταξιάρχης Γεράνης και πολλοί άλλοι χωριανοί, όπου μας πρόσφεραν ψημένο λουκάνικο και πίτες. Στη διανομή των κερασμάτων βοήθησε η Μαίρη Γεράνη.

3η στάση | Περιβόλι :

Στο Περιβόλι μας περίμενε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τάσος Καρατζούνης, η πρόεδρος Ρίτσα Τζώρτζου και πολλοί άλλοι χωριανοί και μας πρόσφεραν δροσερό καρπούζι !

4η στάση | Δίλοφο :

Μία μικρή στάση μετά μουσικής … στο όμορφο Δίλοφο! Στο μαγαζί του Βασίλη Σύρου μας περίμενε ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, εκεί προσφέρθηκαν προϊόντα της «Οικογένειας Στεργίου» και είχαμε τη χαρά να μας παίξει λίγο κλαρίνο ο Βασίλης Κυριακάκης!

5η στάση |Άνω Καλλιθέα :

Στην Άνω Καλλιθέα, στο κατάστημα του Γιώργου Σφήκα, μας περίμενε ο Σύλλογος Νέων Σπερχειάδας και μας πρόσφεραν τυρόπιτες! Είμαστε έτοιμοι να ολοκληρώσουμε τον 4ο ποδηλατικό Άθλο στη Σπερχειάδα!

Τερματισμός | Σπερχειάδα:

Η διαδρομή του 4ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης ολοκληρώθηκε στην κεντρική πλατεία Σπερχειάδας, εκεί όπου ξεκίνησε 4 ημέρες νωρίτερα!

Ευχαριστούμε θερμά όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί τόσο όμορφα και επιτυχημένα ο 4ος Ποδηλατικός Άθλος Ρούμελης!

Ευχαριστούμε τους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους και την ενέργεια που χαρίζουν σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα!

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς για την έμπρακτη και υλική υποστήριξη που παρέχουν σε αυτή τη γιορτή της ορεινής ποδηλασίας και που επιμένουν να στηρίζουν μία μοναδική διοργάνωση!

Φωτογραφίες:  Ηλίας Προβόπουλος | facebook | actimon.blogspot.gr

και βέβαια το μέλος της οργανωτικής επιτροπής του άθλου Βλαχογιάννης Αντώνης | ΦΩΤΟ ΚΛΙΚ  

Περισσότερες φωτογραφίες: Facebook Page:  Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης

ΒΙΝΤΕΟ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ – ( STAR Κεντρικής Ελλάδας )

 

 

Advertisement