ΜΕΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | 2ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΚΡΙΔΑΣ»

ΜΕΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2ου ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΚΡΙΔΑΣ

Ο Ποδηλατικός άθλος Ρούμελης με την στήριξη του Δήμου Μακρακώμης και του συλλόγου δρομέων Φθιώτιδος «Τραχίνα» διοργάνωσε στις 5/3/2017 με μοναδικό τρόπο ένα αθλητικό μαζικό γεγονός στο κέντρο της Σπερχειάδας προς τιμήν του μεγάλου ευεργέτη της πόλης Αθανάσιου Ακρίδα.

Ο 1ος ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας»  διεξήχθη για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2016 και φέτος ακολούθησε ο 2 ος ο οποίος στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο ως προς τη μαζικότητα όσο και ως προς την άρτια οργάνωση του αγώνα και την πλήρη ικανοποίηση των συμμετεχόντων δρομέων.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά:

Τους εκατοντάδες αθλητές που έλαβαν μέρος, τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους,τους χορηγούς,το Αστυνομικό τμήμα Σπερχειάδας-Μακρακώμης και την τοπική κοινότητα Σπερχειάδας που συνέβαλε στην αναβάθμιση του αγώνα.

Τους τοπικούς συλλόγους που βοήθησαν με την παρουσία τους σε σταθμούς υποστήριξης των αθλητών : Σύλλογος Νέων Σπερχειάδας, ΕΠΟΣ Μακαρακώμης, Σύλλογος Νεολαίας Τσούκας, Σύλλογος Πολυχώρος Έκφραση και Δημιουργία, Σύλλογος Πτελέας ,Σύλλογος Βίτωλης, Σύλλογος Παλαιοβράχας, Σύλλογος Νέων Λευκάδας, Σύλλογος κτηνοτρόφων Δυτ. Φθιώτιδας, Σύλλογος Κλωνίου, Σύλλογος Γυναικών Σπερχειάδας, Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών και τον Ερυθρό Σταυρό για τις πρώτες βοήθειες .

Τέλος, ευχαριστεί τους ιατρούς Ν. Κραβαρίτη (21 χλμ), Αλέξη Nτζούνα (5 χλμ), Χρ.Τσελεπή, Βασ. Ρεντζή,(εκκίνηση – τερματισμός) και τις νοσηλεύτριες Τασία Δουβίτσα και Γεωργία Υφαντή, που βοήθησαν εθελοντικά σε όλη τη διάρκεια του ημιμαραθωνίου.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΟΥ ΡΟΥΜΕΛΗΣ