ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ – ο 5ος άθλος Ρούμελης πλησιάζει…

Ευχαριστούμε τους εθελοντές και τους χορηγούς που πιστεύουν στην φιλοσοφία του Άθλου και παρευρεθήκαν στην συγκέντρωση για τον προγραμματισμό και συντονισμό του 5ου ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΟΥ στα βουνά της ΡΟΥΜΕΛΗΣ που έγινε στο Συνεδριακό κέντρο Αθανασίου & Μαίρης Ακρίδα στη Σπερχειάδα την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι εγγραφές των συμμετεχόντων θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:00 πμ., μέσω της επίσημης σελίδας του Ποδηλατικού Άθλου Ρούμελης. Η φόρμα εγγραφής θα είναι ανοικτή για λίγες μέρες, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και το ενδιαφέρον των ποδηλατών έντονο, πριν ακόμη ανοίξει. Παρακαλούμε πριν τη συμμετοχή σας διαβάστε προσεκτικά τον κανονισμό και το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης .

Στο σημείο αυτό, να επισημάνουμε ότι οι ποδηλάτες που θέλουν να συμμετέχουν πρέπει να είναι σίγουροι για τη δυνατότητα συμμετοχή τους, έτσι ώστε να μην αποκλείσουν από τη διοργάνωση κάποιον άλλο συναθλητή τους (δυστυχώς, έχει καταγραφεί σε προηγούμενους Άθλους, όπου είχε δημιουργηθεί λίστα αναμονής). Η επισήμανση γίνεται για τον καλύτερο προγραμματισμό της 4ήμερης απόδρασης , που αποτελεί το βασικό στόχο όλων των συντελεστών, οι οποίοι συμμετέχουν εθελοντικά στο στήσιμο αυτής της ποδηλατικής γιορτής στα βουνά της Ρούμελης για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Σπερχειάδα 11 Ιουνίου 2017

Η οργανωτική επιτροπή του ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΟΥ ΡΟΥΜΕΛΗΣ