ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΟΡΗΓΩΝ

Στα πλαίσια του σχεδιασμού και της προετοιμασίας του 6ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης, η Οργανωτική Επιτροπή απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όσους επιχειρηματίες  επιθυμούν, να μπουν χορηγοί σε αυτή την προσπάθεια.

Ο Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά Ρούμελης πραγματοποιήθηκε για πέντε συνεχείς χρονιές με απόλυτη επιτυχία, λόγω της σκληρής δουλειάς της οργανωτικής επιτροπής και των εθελοντών αλλά και της στήριξης που δέχθηκε από τους χορηγούς και τους ντόπιους Συλλόγους, που πίστεψαν και στήριξαν αυτή τη μοναδική αθλητική γιορτή, οικονομικά ή υλικοτεχνικά.

Σας καλούμε λοιπόν να στηρίξετε τον 6ο Ποδηλατικό Άθλο στα βουνά της Ρούμελης! Δηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας ΕΔΩ

Οι χορηγοί, οι δωρητές και οι εθελοντές αποτελούν ζωντανά κύτταρα του Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά Ρούμελης και τους ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά!

Στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας και της έμπρακτης υποστήριξής μας, στους επαγγελματίες και τις εταιρείες που θα θελήσουν να συμμετέχουν ως χορηγοί, προσφέρουμε την προβολή της επωνυμίας και του λογότυπου στο έντυπο υλικό, σε πανό σε διάφορα σημεία της διαδρομής και στην ιστοσελίδα του Ποδηλατικού Άθλου για ένα χρόνο.