ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 4ΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΟΥ “ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΚΡΙΔΑΣ”

Αγαπητοί δρομείς, εθελοντές, χορηγοί και φίλοι του Ημιμαραθωνίου Σπερχειού «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΚΡΙΔΑΣ»,

Μία σημαντική παράμετρος που δεν μπορεί να ελέγξει κανείς όταν ανακοινώνει έναν αγώνα, είναι οι καιρικές συνθήκες τη συγκεκριμένη ημέρα. Οι διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Σπερχειού και των παράλληλων αγώνων και δράσεων της 24ης Φεβρουαρίου 2019, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα και κατά τη μετακίνηση τους, αλλά και όλων των εμπλεκόμενων στην συγκεκριμένη διοργάνωση, αναγκαζόμαστε εξαιτίας των έντονων και ακραίων καιρικών φαινομένων που προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για το προσεχές τριήμερο, να αναβάλουμε τους αγώνες της συγκεκριμένης ημέρας.

Αντιλαμβανόμαστε πως αυτή η αναγκαστική αλλά και αναγκαία αναβολή σε άλλη ημερομηνία, θα πέσει πάνω σε άλλους αγώνες που έχουν ήδη ανακοινωθεί (όπως και ο δικός μας) προ καιρού.  Σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε και δεν επιδιώξαμε να γίνει αυτό. Μετά από συσκέψεις μεταξύ των ανθρώπων της διοργάνωσης, αποφασίσαμε από κοινού ο αγώνας να γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, με τους ίδιους όρους της προκήρυξης.

Συγκεκριμένα για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του αγώνα στη νέα ημερομηνία, σας ενημερώνουμε ότι:

    1. Οι αθλητές καλούνται να υποβάλουν νέα αίτηση συμμετοχής μέσω της νέας φόρμας που έχει ανοίξει για τον κάθε αγώνα έως την Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019: *

* Σημαντικό ! Η συμπλήρωση της παραπάνω φόρμας είναι υποχρεωτική για παλιούς και νέους συμμετέχοντες!

2. Όσοι αθλητές έχουν ήδη πληρώσει για την συμμετοχή τους αλλά δε θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στη νέα ημερομηνία, θα λάβουν ολόκληρο το ποσό πίσω μετά το πέρας του αγώνα. Για αυτό το σκοπό παρακαλούνται να στείλουν με email στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.

3. Οι αθλητές που συμμετέχουν σε ομαδικές εγγραφές καλούνται να επικοινωνήσουν με τους συλλόγους τους για αλλαγές, ακυρώσεις ή συμπληρωματικές εγγραφές φίλων.

4. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο κ. Κοτορλό στο τηλ. 6946699677 και στο email: dkotorlos@gmail.com

Όλοι όσοι είχαν σκοπό να μας επισκεφτούν και να τρέξουν στους αγώνες μας, πιστεύουμε να το πράξουν και την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του. Η ασφάλεια και η υγεία όλων μας, προέχει και το γνωρίζετε καλά.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 31η Μαρτίου 2019 και ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά.

Σας περιμένουμε όλους
Η Οργανωτική Επιτροπή