Αγαπητοί φίλοι δρομείς,
Καθώς προέχει η ασφάλεια και η υγεία τόσο των αθλητών και των συγγενών τους, όσο και των κατοίκων της περιοχής μας, αναγκαστήκαμε να προβούμε στην αναβολή του αγώνα «5ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού Αθανάσιος Ακρίδας» που είχε οριστεί για Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Μαρτίου 2020. Όλοι γνωρίζουμε πλέον τι πρέπει να κάνουμε για να μείνουμε υγιείς.
Με την ελπίδα λοιπόν πως όλα θα έχουν ξεπεραστεί μέσα στο επόμενο διάστημα, η οργανωτική επιτροπή όρισε ως NEA ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 30 Μαΐου 2020 και ώρα εκκίνησης 17:00.
Διαδρομή | Ώρα εκ. | Σημείο εκκίνησης | Παρατηρήσεις |
21km | 18:00 | Κεντρική Πλατεία Σπερχειάδας Αθανασίου & Μαίρης Ακρίδα | Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» |
5km | 18:20 | Λαϊκός αγώνας «Καλύβα Στεφανή» | |
1.6km | 17:00 | Παιδικός αγώνας Γυμνασίου | |
1.1km | 17:15 | Παιδικός αγώνας Δημοτικού | |
7.8km | 17:00 | Ορεινή πεζοπορία «Γουλινάς» |
*οι εκκινήσεις είναι απογευματινές ώρες
Οι εγγραφές και οι πληρωμές που είχαν γίνει την παλιά ημερομηνία, ισχύουν κανονικά και έχουν μεταφερθεί στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής Σάββατο 30 Μάϊου 2020.
Όσοι δεν μπορούν να συμμετέχουν στην νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους ή να μεταβιβάσουν τη συμμετοχή τους σε άλλον αθλητή ενημερώνοντας την οργανωτική επιτροπή στο mail: podilatikosathlosroumelis@gmail.com & στο messenger.
Σας περιμένουμε όλους και ακόμη περισσότερους, στον φιλόξενο τόπο μας, να τρέξουμε, να χορέψουμε και να γευτούμε την τοπική μας λιχουδιά που δεν είναι άλλη από το «κοκορέτσι» .
Απλά να ξέρετε…. πως σας χωράει όλους η πλατεία Σπερχειάδας!
Σάββατο 30 Μαΐου 2020 ώρα 17:00 θα είμαστε όλοι εκεί!