ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 10Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΑΘΛΟ ΡΟΥΜΕΛΗΣ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!

Αγαπητοί ποδηλάτες/-ισσες,
Όλα είναι έτοιμα για μια ακόμα αξέχαστη ποδηλατική εμπειρία στα βουνά της Ρούμελης!
Διοργανωτές, εθελοντές και χορηγοί, πιστοί στο πνεύμα του άθλου που συνδυάζει ένα αθλητικό γεγονός με την εθελοντική και κυρίως μη κεδροσκοπική δράση, δουλεύουν σκληρά για μήνες ώστε να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες που έχουν δημιουργήσει οι προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις.
Η διαδικασία συμμετοχής ολοκληρώθηκε. Οι συμμετέχοντες έχουν λάβει ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης ή ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς από τους διοργανωτές.
Με χαρά σας περιμένουμε στα Λουτρά Υπάτης την Πέμπτη 25 Αυγούστου, από τις 9.00 π.μ. Η συγκέντρωση θα γίνει στο σημείο εκκίνησης, στα Ιαματικά Λουτρά Υπάτης, όπου θα παραλάβετε τους αριθμούς συμμετοχής και θα γίνει η εκκίνηση του 10ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης. Όλες οι σχετικές πληροφορίες υπάρχουν στο ενημερωτικό φυλλάδιο με το αναλυτικό πρόγραμμα του 10ου Άθλου.
Σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό και είδη πρώτης ανάγκης για να ανταπεξέλθετε στις συνθήκες της διοργάνωσης και στις 3 διανυκτερεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στο ορεινό χωριό Νεοχώρι Υπάτης (όπως αντίσκηνο, υπνόσακο, κράνος, σφυρίχτρα, γυαλιά ηλίου, καπέλο, αντηλιακό, αντιανεμικό, φακό, παγούρι, αντικουνουπικό κ.ά) και τα κατάλληλα είδη ρουχισμού και υποδήματα.
Μερικές χρήσιμες οδηγίες:
Διαβάστε προσεχτικά τον κανονισμό του άθλου!
Να φοράτε πάντα κράνος! (όποιος δε συμμορφώνεται με τους κανόνες θα αποβάλεται !)
Να σημειώσετε τις αποσκευές και τον εξοπλισμό σας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας !
Να προσέχετε πάντα την κίνηση άλλων οχημάτων! η πορεία των ποδηλάτων θα προφυλλάσεται κατά το δυνατόν, καθώς θα υπάρχουν συνοδοί στην αρχή και στο τέλος της ποδηλατοπορείας αλλά πρέπει πάντα να σκέφτεστε την ασφάλεια τη δική σας και των συναθλητών σας!
Μην ξεχάσετε τη φωτογραφική μηχανή-κάμερα και το χαμόγελό σας!
Μην ξεχνάτε!Ο άθλος δεν είναι αγώνας! Όλοι είναι νικητές!
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας, στο email podilatikosathlosroumelis@gmail.com ή τηλεφωνικώς: Γιάννης Κατσίκας 6972261509, Λουκάς Ρεντίφης 6973990593, Θοδωρής Μακρής 6980105655.
«Παλιοί» και «νέοι» συμμετέχοντες ανυπομονούν για τον 10ο Ποδηλατικό Άθλο στα βουνά της Ρούμελης!!
… ο χρόνος μετρά αντίστροφα!!