ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ…ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

Έτσι ζήσαμε τον πρώτο Ποδηλατικό Άθλο στα βουνά της Ρούμελης…. τελευταίο μέρος

Τελετή λήξης με εκπλήξεις….

Η τελετή λήξης του 1ου Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης, εκτός από την απονομή διπλωμάτων και μεταλλίων, έκρυβε δύο πολύ σημαντικές ανακοινώσεις, διατυπωμένες από επίσημα χείλη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Η πρώτη είδηση ήταν η θεσμοθέτηση του Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης, ως επίσημης ετήσιας διοργάνωσης, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Περγαντάς. Η είδηση σκόρπισε ενθουσιασμό και χαρά στους ποδηλάτες. Η τιμητική πλακέτα που έλαβε ο κύριος Περγαντάς ήταν η ελάχιστη ευγνωμοσύνη.

Η δεύτερη είδηση ήταν η επιμήκυνση της διαδρομής μέχρι τον »ομφαλό» της Γης, τους μυθικούς Δελφούς, δίνοντας ένα ξεχωριστό νόημα στον επόμενο Ποδηλατικό Άθλο, όπως δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κα Γαζή. Και ποιος από εμάς τους ποδηλάτες δε θέλει να τερματίσει στο μαντείο των Δελφών!! Ραντεβού του χρόνου λοιπόν και πάλι στη σήραγγα Τυμφρηστού για μία διαδρομή μέχρι τους Δελφούς, παρέα με το μύθο και την ιστορία!!!

Συντάκτης: Βλαδίμηρος Νικολάκης, Χημικός, PhD. Μέλος της Επιτροπής Διοργάνωσης του Ποδηλατικού Άθλου στα βουνά της Ρούμελης.