ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ!

εθελοντες2

Ο Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης σε καλεί να γίνεις εθελοντής στην 4η διοργάνωσή του!

Στην επιτυχημένη ολοκλήρωση κάθε Άθλου καθοριστικό ρόλο έπαιξε η πρωτοβουλία και ο εθελοντισμός των συμμετεχόντων. Τόσο η οργανωτική επιτροπή όσο και άνθρωποι και σύλλογοι από τα χωριά της διαδρομής αφιέρωσαν εθελοντικά χρόνο και εργασία για να ολοκληρωθούν με επιτυχία οι προηγούμενες διοργανώσεις!

Δεκάδες νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι βοηθούν σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης, από την γραμματειακή υποστήριξη, την υποδοχή, το στήσιμο των στάσεων, τη μεταφορά εξοπλισμού, την ιατρική κάλυψη και όπου αλλού απαιτείται, συμβάλλοντας σε μια ολοκληρωμένη διοργάνωση και μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Με τη συμμετοχή σου, θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με όλη την ομάδα και τους συντελεστές της διοργάνωσης, ενεργοποιώντας τα ενδιαφέροντά σου και διευρύνοντας τις κοινωνικές σου δεξιότητες, εξερευνώντας παράλληλα περιοχές πλούσιες σε φυσική ομορφιά,!

Εάν είσαι άνω των 18 ετών και θέλεις να συμβάλλεις με τη δημιουργικότητα και τη δυναμική σου παρουσία, κάνε κλικ παρακάτω και συμπλήρωσε τη φόρμα που εμφανίζεται.

Μετά το τέλος διεξαγωγής του άθλου, οι εθελοντές θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Συμπληρώστε τη φόρμα εθελοντισμού ΕΔΩ για να βοηθήσετε κι εσείς σε μία μοναδική διοργάνωση!

Οι βάσεις έχουν τεθεί για την επιτυχία και του 4ου  Άθλου!!